Helhetslösning hos flyttfirma som underlättar hela flytten i Göteborg

Att hitta en helhetslösning

Önskar du ett flertal tjänster för att få en så smidig flytt som möjligt? Kanske hjälp med själva flytten, transport av saker till återvinningsstation samt städning efteråt. Välj då en flyttfirma som erbjuder helhetslösning. Det finns flera fördelar för dig som konsument att välja detta alternativ.

Att flytta kräver en hel del planering i förväg och arbetsinsats under flyttdagen. Dessutom brukar det tillkomma någon dag för städning av gamla boendet. Det krävs helt enkelt en ganska stor arbetsinsats även om man tar hjälp från hjälpsamma vänner.

Det andra alternativet är att köpa in en eller par tjänster som underlättar flyttandet. Söker du främst en så smidig lösning som möjligt kan ett flertal tjänster köpas in och detta då helst från samma företag.

Vilka tjänster kan ingå?

Det är nästan vanligare att en flyttfirma erbjuder flera olika tjänster än att de enbart fokuserar på flytthjälp i Göteborg. En orsak kan vara att många kunder efterfrågar detta men det kan även handla om att bredda utbudet så man kan få fler kunder. Oavsett är det en klar fördel för de konsumenter som väljer att köpa hjälp.

Första tjänsten som kan köpas in är packning av allt i hemmet. Därefter kan själva flytten ske, den tjänst som oftast genomförs av en flyttfirma. När flytten sedan är klar kan samma företag kontaktas igen för att få flyttstädningen genomförd.

En flyttfirma kan även magasinera möbler om det behövs förvaring under en viss tid före flytt till nästa bostad.

Fördelar att ha allt från samma företag

Det finns ett par fördelar att köpa in flera av dessa tjänster från flyttfirmor istället för att kontakta ett städföretag, en flyttfirma, ett magasineringsföretag osv.

Den första fördelen handlar om logistiken och kommunikation. Är det ett enda företag som tar ansvar för alla tjänster vet du som kund vem du ska kontakta oavsett vad som krånglar. Det behöver inte heller bli någon diskussion om vem som bär ansvaret för olika uppgifter.

Den andra fördelen är priset. Det finns visserligen inte garanti att du får bästa priset om flera tjänster köps från ett och samma företag men chansen är stor.

I och med att företaget får sälja flera olika tjänster kan de även förenkla kommunikationen och tjänsterna vilket i längden ger ett bättre pris. Detta i likhet med att lägre pris ofta ges vid mängdrabatt i en butik.

Men framförallt är det smidigheten som väger tyngst som fördel. Att få allt serverat från start till mål från ett och samma företag.